Danhostel – Danmarks Vandrerhjem

DDV_cmyk_1_small

 

 

 

Danhostel – Danmarks Vandrerhjem er en brancheorganisation, der i 2015 har 83 vandrerhjem tilknyttet til sig. De 83 vandrerhjem spænder alle vidt i forhold til udseende, indretning, faciliteter og beliggenhed. Alle Danhostels har enten en vært, et værtspar eller en hel værtsfamilie, som ofte har et stort kendskab til lokalområdet og gerne deler ud af deres erfaringer med gode udflugter, spisesteder, aktiviteter og meget andet.
Danhostels kerneværdier er fokus på godt værtsskab, at forskelligheden i hvert Danhostel er en styrke, at alle Danhostels tilbyder gode rammer, at Danhostel er landsdækkende og at vi kan tilbyde et afslappet og uformelt miljø.

Priser for overnatninger på Danhostels fastsættes individuelt af hvert enkelt hostel. Danhostel tilbyder Danhostel familiekort, som kan købes hos alle Danhostels og på Danhostels hjemmeside www.danhostel.dk.
Familiekortet giver adgang til 10 % rabat på overnatninger på alle Danhostels samt rabat ved entré til forskellige turistattraktioner.
På Danhostels vandrerhjem er det både muligt at overnatte på enkeltværelser, familieværelser og fællesværelser. Der er dejlige køkkener på alle vandrerhjemmene hvor der er mulighed for at tilberede sin egen mad. Alle vandrerhjem tilbyder morgenmad i form af buffet og nogle vandrerhjem tilbyder også servering af aftensmad og frokost.

Ud over almindelige overnatninger tilbyder Danhostel også overnatninger og ophold til både lejrskoler, kurser og grupper.
De fleste Danhostels har plads til lejrskoleophold, med gode forhold for både elever og lærere. Der er mulighed for at booke et lejrskoleophold med alt inklusiv, så hverken lære eller elever skal medbringe mere end hvad de selv står og skal bruge.
Mange Danhostels har gode kursuslokaler i et professionelt miljø. Her er det muligt at holde møder, kurser og konferencer samt booke overnatninger til de deltagende.
Danhostel tager også godt imod store grupper. De forskellige Danhostels i Danmark har næsten alle plads til store grupper af mennesker, der rejser samlet. Det er endda muligt at booke et værelse til 10 personer – således gruppen kan sove sammen.

Aktiv Danmarks Mærkeordninger beskriver de bedste cykelruter, vandreture, fiskeområder, golf, gastronomi og welness-faciliteter.
Alle Danhostel vandrerhjem har mulighed for, at blive en del af flere forskellige mærkeordninger. Hvis et vandrerhjem er en del af en mærkeordning, betyder det at vandrerhjemmet har gjort en ekstra indsats for at gøre dit ophold endnu bedre.

 

For mere information om Danhostel – Danmarks Vandrerhjem:

www.danhostel.dk

Danhostel Sekretariat
Vesterbrogade 39, 1.
1620 København V
Tlf. 3331 3612
Fax 3331 3626
E-mail: danhostel@danhostel.dk
Eller kontakt det enkelte vandrerhjem.