FILM: Turismeministeriet, Bornholm: Danmark er det hovedstaden i…?

Danmark er stort set ukendt, når vi kommer syd for Hamborg og nord for Gøteborg. Hvad skal der til for, at Danmark kan komme på verdenskortet og lokker turisterne hertil? Se filmen, hvor turisme- og brandeksperter debatter markedsføring og branding af Danmark med input fra den amerikanske ambassadør Ruford Gifford. Han mener, at vi skal “double up the Danish branding” og prale lidt mere om, alt det som vi er gode til og fremhæver eksempler og brands som den danske arkitekten Bjarke Ingels og kokken Claus Meyer. Lars Liebst, adm. dir. i Tivoli siger: “I Danmarks skal vi være “Host of Denmark” (bedre værter). Det betyder, at vi i dag skal investere i vores service og medarbejdere for at kunne høste i morgen”. Sune Bang, direktør i kommunikationsbureauet København minder os afslutningsvis om, at vi skal huske at brande Danmarks “happiness-brand”. #fmdk15 #dkturisme